O kurna nie pogadajet wyglada miodzio bardzo ladnie sie prezentuje, jeszcze tylko gleba i bedzie super bo ten tyl to stoi za wysoko przod to jeszcze ujdzie
Pozdrawiam 8)
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
jest piekna, cud malina, no i w malinowym kolorku jedno co mi przeszkadza to te znaczki, na klapie 318iS , na atrapie M, kolka Alpina, zdecyduj sie na cos, poza tym jest boska jak z salonu
Auto: E21 i E91
Wysłany: 2006-03-19, 13:30
Bardzo, bardzo ladnie. Ale faktycznie ta ///M na atrapie troche nie wiadomo dlaczego tam jest. A co do znaczka 318is to z rozpedu chyba przedobrzyles bo wydaje mi sie (po czcionce) ze to znaczek z E36 318is.
no wlasnie barabus, gleba konieczna. jezeli martwisz sie o przod to zostaw go tak ale wyrownaj tyl do poziomu.tylem nigdzie tak nie zawadzisz jak miska wiec w dol go o 40 mm .
a poza tym nie zazdroszcze ci terenow na okolo domu. widac ze lubisz miec czysta beemke a przy takich krajobrazach ziemi codziennie do mycia bedzie odstawiana.
pzdr
Auto: BMW 318iS Było
Wysłany: 2006-03-19, 15:10
Kordi napisał:
Cytat:
A pamiętam jak była ostra dyskusja żebyś ich nie zakładał bo są za duże.....
PozdrOOfki....
Znacie moje zdanie na temat 17stek to małe felgi jak do BMW i co jest taczka czy lepiej sie jeździ???
co do gleby moim zdaniem tył jest nawet spox na tym jednym zdjęciu on stoi najakiś przeogromnych koleinach i dlatego tak koło poszło dziwnie i jest taka dziura generalnie PERFECTO, szprychowe felgi najbardziej pasują do BMW (najlepiej chłodzą tarcze), a znaczki to kwestia 15min i ich nie ma więc nie nalezy ich brac pod uwage wiadomo że Mke ściągniesz a iS całkiem fajnie pasuje
Auto: BMW MEGANE II ;-)
Wysłany: 2006-03-19, 15:29
Cytat:
co do gleby moim zdaniem tył jest nawet spox na tym jednym zdjęciu on stoi najakiś przeogromnych koleinach i dlatego tak koło poszło dziwnie i jest taka dziura generalnie PERFECTO, szprychowe felgi najbardziej pasują do BMW (najlepiej chłodzą tarcze), a znaczki to kwestia 15min i ich nie ma więc nie nalezy ich brac pod uwage wiadomo że Mke ściągniesz a iS całkiem fajnie pasuje
... no właśnie, mi również się wydaje że nie jest az tak wysoko, na tym jednym zdjęciu tak jakoś wyszło. Znaczka M/// już nie ma.... możecie go kupić na allegro. A IS zostaje bo uważam że jak najbardziej jest tam wskazany
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
Jak dla mnie miodzio!!! Postaw na równym i zrób fotki... A jak masz u siebie takie drogi jak na foto to większej gleby nie rób, bo będziesz miał kiepsko przejechać... Takie jest moje zdanie! Glebę na maxa to sobie można robić w niemcowni... Bo u nas kiepskie drogi, koleiny i progi spowalniające niestety...
Felgi super zapodaj zdjecie z bliska bo czegos mi w nich brakuje.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Felgi super zapodaj zdjecie z bliska bo czegos mi w nich brakuje.
chyba wiem czego ci brakuje te felgi sa troche inne do 16-tek Alpiny ... maja chyba inne znaczki ale z bliska nie widac ... łaczenie szprych z miejscem gdzie trzma sie felga na piascie jest troche inne, bardziej zaokraglone, i niema zamków takich jak w Alpinach .... FELGI KOZACKIE! SUPER E30-TKA COUPE NA NICH WYGLADA...
Wysłany: 2006-03-19, 20:37
Cytat:
ładne fele jak można spytać ile to kosztowało ?
... razem z regeneracją rantów i innymi kosztami związanymi z przekładaniem opon 2 tyś zł. Kupiłem na allegro.... miały strasznie zdewastowane ranty, ale na szczęście śa to mocne felgi (bo szprychowe) i nie były ani troche pogiente, aż się zdziwiłem
Są to brytyjsckie felgi BK Racing, mają rok, sa jak nowe. Wiem że taki nowy komplecik (felgi i opony) w Wielkiej Brytani kosztuje około 600 funtów. [/i]
Auto: E-46 ///M3
Wysłany: 2006-03-19, 21:03
Koniecznie dokładka od IS-a jak ma być taki orginał. Pozatym ja bym jednak tył troche zglebił.bo wygląda jak koza. Jeszcze black hella i będzie już bardzo dobrze. Gratuluje bardzo zadbana widać,że trafiła w dobre ręce.
_________________ E-36 328i COUPE M-PAKIET $$CZĘŚCI$$
Koniecznie dokładka od IS-a jak ma być taki orginał. Pozatym ja bym jednak tył troche zglebił.bo wygląda jak koza. Jeszcze black hella i będzie już bardzo dobrze. Gratuluje bardzo zadbana widać,że trafiła w dobre ręce.
Wysłany: 2006-03-21, 19:36
nie... nie... nie i jeszcze raz nie ! niżej nie będzie nawet nie macie pojęcia jak się jedzie na takich oponach ! 40 profil i do tego G-style, wygląda tak jakby nie było opony Auto jest strasznie twarde i sztywne... mi to wystarczy, nie mam zamiaru zrobić z niej traktora ! Tak jest dobrze
Wysłany: 2006-03-21, 21:14
Cytat:
a gumy 205/40 to nie jest az taki straszny hardcore
... moja mała Wiktoria i tak już ma za sztywno , a 205/40 naciągnięte na 8x17" wygląda jak profil 35, albo i mniej Naprawde polskie drogi nie pozwalają na więcej, a auto nie tylko używam do zabawy ale i równiez na codzień.
brabus ale spójż na swoje foty...
Czy nie uważasz ze stoi teraz jak "KOZA"
tyl delikatnie powinienes obnizyc nie dużo... bo przod ladnie stoi ale tyl za wysoko...
Ps. nie miałem na celu urażenia cię tylko chce ci pomóc
Wysłany: 2006-03-21, 21:20
Nie czuje sie urażony, ani nic w tym stylu. Nie mam równiez do was pretensji o to że proponujecie mi obniżke auta Rada jest dobra, boje sie tylko że bedzie za sztywno i bedzie mi :cenzura: podskakiwać Mam na oku sprężynki, ale jeszcze nie wiem, jak już to obniżenie -40, ale to max